«

»

des. 14 2015

Prevenció de riscos dels nostres fills i filles – FERYA

FERYA_xerrada_jmThomas_20151216

Prevenció de riscos dels nostres fills

Trobada educativa

Biblioteca IES J.M. Thomàs – 16 desembre – 19.00h

Organitza: APIMA JM Thomàs – apimajmthomas@gmail.com

FERYA, Familias en Red y Activas, és un programa de capacitació de les famílies perquè actuem de manera participativa i eficaç davant els riscos que afecten als nostres fills i filles. El programa, que sorgeix de l’aliança entre professionals de la prevenció, IREFREA, i els representants de les principals federacions d’associacions de pares i mares, té un gran potencial i aporta grans beneficis per a les APIMA.

Amb l’objectiu d’avançar en l’empoderament de les nostres associacions de pares i mares i capacitant a les juntes, treballam estratègies de col·laboració en xarxa per prevenir els riscos que afecten als nostres infants i adolescents, una tasca que ja ha de començar els darrers cursos de Primària.

Us convidam a la trobada educativa “Prevenció de riscos dels nostres fills” amb la intenció de que conegueu el programa FERYA i, si ho trobau adient, organitzar la trobada al vostre centre.

Descarregar cartell

Descarregar cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: