«

»

oct. 11 2013

RESPECTE I LLIBERTAT

_fapa_logoFAPA MALLORCA, en representació de les 186 APIMA associades, volem expressar que la unitat de les comunitats educatives és un pilar imprescindible per fer avançar dia a dia l’educació dels nostres fills i filles. En aquests moments és més necessària que mai per sortir d’aquest conflicte.

Rebutjam qualsevol mostra d’intolerància a la pluralitat d’idees i de falta de respecte cap a la llibertat individual de les famílies, ja vengui aquesta d’altres famílies, de docents, dels polítics o de la pròpia administració.

Igualment ens feim ressó i denunciam públicament l’abús per part d’una entitat autodenominada com a Sindicat de Precaris, la qual sembla que ha iniciat una campanya de recaptació de diners a tendes i negocis, coaccionant-los a participar de forma absolutament irrespectuosa, molt lluny del respecte per la voluntarietat que sempre ha defensat l’Assemblea de docents en relació a la “Caixa de resistència”.

Per tot això, FAPA Mallorca, vol deixar clar que sempre hem defensat i continuarem defensant el respecte per la diversitat d’opinió i la llibertat individual en la participació de les accions de les comunitats educatives.

Sense aquest respecte, el nostre treball perdria el seu sentit i els nostres arguments no valdrien més que els d’aquells que confonen consens amb imposició, majoria absoluta amb un taló en blanc per governar d’esquena a la ciutadania i, fins i tot, ignoren les seves promeses electorals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: