«

»

ag. 02 2017

Reunió amb la FELIB – alcohol i menors

Aquest dimarts 1 d’agost, FAPA Mallorca ens hem reunit amb el president i la secretària general de la FELIB per posar en comú les nostres visions del problema del consum d’alcohol de menors.

Des de les nostres respectives realitats, ambdues federacions hem coincidit en la necessitat de treballar de forma coordinada i de manera sostinguda per revertir aquesta tendència, consensuant estratègies i mostrant una voluntat comuna d’evitar aquests consums que representen un greu problema de salut per als menors.

Com a famílies hem manifestat repetidament el nostre compromís, assumint la nostra part de responsabilitat sobre les conductes dels nostres fills i filles, però també hem demanat el mateix compromís als municipis i coherència perquè les actvitats que autoritzin no incloguin cap tipus de promoció d’un model d’oci basat en el consum d’alcohol.

Si pretenem que els menors deixin de consumir alcohol com a manera de divertir-se, hem de començar per no transmetre’ls aquest model amb les nostres activitats.

FAPA Mallorca duim anys treballant en aquest tema amb el projecte FERYA, que a partir d’enguany compta amb la participació de les federacions de les altres illes amb el projecte FERYA-IB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: