«

»

oct. 15 2015

SOLIDARITZA’T – Famílies per l’educació per al desenvolupament

L’any passat us vàrem informar a les reunions de responsables d’una iniciativa que acabava de sorgir relacionada amb l’educació per al desenvolupament i de la possible implicació de les nostres associacions en aquest projecte.

Avui aquella iniciativa és una realitat i d’acord amb el nostre compromís us transmetem la informació que ens comunica ISCOD – Institut Sindical de Cooperació al Desenvolupament perquè pot ser una activitat molt interessant.

“Perquè vivim en un món que canvia ràpidament i ens exigeix teixir una nova forma de relacionar-nos dins la societat, des de ISCOD-Illes Balears compartim el projecte Solidaritza’t! Pares i mares per l’educació per al desenvolupament.
Amb aquest projecte volem treballar amb les associacions de mares i pares d’alumnes de Mallorca una educació que ens ensenya a habitar el món des de la solidaritat, la democràcia, l’equitat i la justícia, mitjançant:

  • Creació de pàgina web i pàgina al facebook amb informació, recursos i contactes que facilitin l’apropament a l’educació per al desenvolupament.
  • Tallers de formació pràctica adaptats als horaris, llocs i condicions de reunió de cada AMIPA
  • Acompanyament per les AMIPA que vulguin organitzar activitats d’educació per al desenvolupament.

Per a consultes, suggeriments o per ampliar informació podeu posar-vos en contacte amb na Laura Castillo, coordinadora del projecte, mitjançant l’adreça electrònica: solidaritzat@iscod.org o el telèfon 971 76 44 88 (ext. 5001)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>