«

»

set. 01 2017

Tots els centres de les illes haurien de començar el curs amb normalitat però no serà així

FAPA Mallorca vol expressar la seva preocupació per la informació següent, apareguda als mitjans de comunicació  en la que veiem com els alumnes d’una de les nostres escoles no podran començar a fer classes en el moment previst al centre on pertoca.

La nostra Federació tenia la convicció, després d’escoltar als responsables de la Conselleria d’Educació, de poder dir que, com a mínim, en l’àmbit de les infraestructures i les remodelacions i construccions, aquest curs començaria essent un curs normal. Sabem que moltes vegades aquestes obres no es poden fer tècnicament de manera diferent i que la normalitat no es recupera fins que acabin però creiem que amb voluntat i planificació es poden trobar les solucions adients que no afectin al desenvolupament del curs.

Sabem que la inversió realitzada per la Conselleria i els diferents ajuntaments de l’illa en relació a la renovació d’infraestructures i a la seva adequació d’accessibilitat, ha estat més important que mai i ha afectat a bastants de centres, però també tenim clar que els alumnes d’un centre, les seves famílies i els professionals que hi fan feina no s’haurien de veure perjudicats per problemes que no són responsabilitat seva i que es deuen a endarreriments que no s’haurien d’haver produit. Lamentam que la data de finalització d’obres, que consta al cartell indicador a la façana com a 4 d’octubre, encara es postposi un mes més, segons informació de l’APIMA.

Segons ens informa la Conselleria, aquesta ha informat als pares i mares de les mesures preses, els plans de seguretat previstos i l’organització del centre fins que acabin les obres. De tota manera, la seguretat al centre és un tema que preocupa als pares i mares i vetllarem perquè les obres es desenvolupin amb la major seguretat i diligència.

Finalment esperem que aquesta notícia no sigui la primera d’altres i que els nostres fills i filles comencin amb unes infraestructures educatives en condicions i que els processos de reforma i millora de les diferents escoles i instituts, tant necessaris i reclamats per la nostra federació i que esperem continuïn encara en major mesura de l’actual, no afectin al normal desenvolupament de l’activitat educativa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>