«

»

març 02 2018

Trobada d’estudiants – FADAE Balears

Tots i totes, les famílies i els docents, volem la millor educació per als nostres fills i filles, i les famílies volem participar per aconseguir-ho, però no ens podem oblidar dels principals protagonistes: els alumnes. La seva participació és imprescindible perquè l’educació sigui real i significativa. Aquesta participació se pot articular de diferents maneres, segons les etapes, però a partir de Secundària hauria d’agafar un protagonisme que no sempre es dóna, i que realment necessitam.

Les associacions d’estudiants són els canals de participació col·lectiva dels i les joves en els instituts, però la realitat és que no estan tan exteses com seria d’esperar. Les associacions i els joves que les formen necessiten suport i el seu foment s’ha de fer des de tots els àmbits educatius, i sobre tot des de dins dels propis instituts.

FADAE Balears, la federació d’associacions d’estudiants, i la seva confederació nacional CANAE, han organitzat una Trobada d’Estudiants per fomentar l’associacionisme estudiantil al Camp d’Aprenentatge de Campos pels propers 9, 10 i 11 de març.

Si coneixeu estudiants amb ganes de participar, aquesta és una bona oportunitat per ajudar-los a estar en contacte i conèixer millor el món de les associacions d’estudiants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: