«

»

gen. 03 2014

VAGA 7 DE GENER

vaga_infoComençam el segon trimestre de curs i ho feim amb la convocatòria de l’assemblea de docents i els sindicats d’un dia de vaga, el 7 de gener, com a resposta al compromís dels docents, quan aturaren la vaga de principi de curs, de reaccionar a qualsevol obertura d’expedients amb noves aturades.

Amb l’obertura de l’expedient al director de l’IES Marratxí la Conselleria d’Educació continua provocant a la Comunitat Educativa i castigant les reivindicacions del professorat amb expedients de més que dubtosa consistència.

La Conselleria ha demostrat una vegada més la seva falta de responsabilitat i la seva despreocupació pel que fa a l’educació dels nostres fills i filles, ja que davant una convocatòria de vaga no han fet absolutament res per evitar-la. Malgrat la petició de contacte expressa dels vaguistes no s’ha convocat cap reunió per reobrir les negociacions.

Quan sembla impossible demostrar més menyspreu per l’educació pública, la Conselleria deixa ben clares les seves intencions. Això no conculca també el dret a l’educació dels nostres fills i filles?

És responsabilitat de la Conselleria d’Educació actuar i cercar solucions, no encendre més focs o ignorar a les comunitats educatives, per això demanam per enèsima vegada diàleg i seny.

La Conselleria i només la Conselleria és la responsable directa de que el curs torni a començar aquest segon trimestre amb un vaga i així li hem comunicat avui mateix a la Defensora del Poble.

Cada família ha de respondre i obrar segons les seves conviccions, però sobretot amb respecte a la decisió dels altres. Cadascú coneix les seves circumstàncies i la manera de demostrar el seu suport en aquesta lluita.

Des de FAPA Mallorca, sabem que les famílies ens trobam davant un dilema però és temps d’unitat i de saber quin és el vertader objectiu de les nostres reivindicacions: millorar un sistema educatiu que té moltes mancances i lluitar contra el fracàs escolar. Exigim que la Conselleria d’Educació treballi en aquest sentit però fins ara no hem vist que ho faci, pel que no podem més que CRITICAR amb duresa les seves actuacions, CERCANT NOVES VIES de reivindicació.

Les famílies hem criticat, criticam i criticarem a qualsevol entitat o persona que posi impediments per aconseguir la millor educació pels nostres fills i filles. Que ningú esperi accions complaents de les famílies perquè no tenim cap altre nord que els nostres fills. Si el conflicte ens esgota, descansarem per tornar a treballar demà amb energies renovades per allò en què creim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>