«

»

des. 14 2015

VAGA DESCONVOCADA

Us informam de forma urgent que fa poques hores que l’Assemblea de Docents  ha desconvocat la vaga i les mobilitzacions que tenien previstes per demà dimarts 15 de desembre.

Demà tindrem més notícies però podem confirmar que les classes es celebraran amb total normalitat després de que l’Assemblea de Docents hagi decidit valorar positivament la proposta del Govern garantint que, quan es vegin incrementats els ingressos de la nostra comunitat al 2016, el 30% d’aquestes quantitats es dedicaran a EDUCACIÓ.

Com ja hem compartit amb els mitjans de comunicació les darreres setmanes, des de FAPA consideram que els pressupostos presentats pel govern no són els que tots esperàvem i malgrat les passes endavant que s’han fetes des de la Conselleria, entenem que hi ha algunes necessitats importants que encara estan pendents d’atenció.

Per això, valoram la proposta que avui s’ha plantejat com l’esforç de totes les parts per arribar a un punt de consens, però estam convençuts que queda molta feina per endavant.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>