«

»

set. 03 2014

VOLEM UN CURS NORMAL – Roda de Premsa

Avui la comunitat educativa de Mallorca ha convocat a la premsa per transmetre a tota la societat un missatge molt important:

volemuncursnormalVOLEM UN CURS NORMAL

SI el curs passat els centres començaven recordant que “Avui no és un dia normal”, aquest començament de curs la comunitat educativa (*) volem llençar un clam perquè aquest pugui ser un curs normal.

volemuncursnormal-rdp

avuinoésundianormal_Ciutat_IESSonPacs

Volem transmetre a tota la societat la nostra preocupació per un inici de curs que es presenta molt complicat per la falta de “normalitat” que pateix el nostre sistema educatiu i que duim reclamant des de fa ja tres cursos: retallades irresponsables, imposicions, ruptura del consens i arbitrarietats antidemocràtiques, mentides o falta de transparència, qüestionament de la igualtat d’oportunitats i vulneració de drets fonamentals, desconfiança vers les institucions educatives i inseguretat jurídica…

I seguirem reclamant

Per tot això … en el moment d’encarar el darrer curs de la legislatura demanam a totes les forces polítiques sentit de país i sentit comú, però sobretot responsabilitat perquè l’educació dels nostres infants i joves és crucial per a ells mateixos, però també pel futur de la nostra societat.

La petició de la comunitat educativa (*) és clara i amb seny pdf


VOLEM UN CURS NORMAL, en què les decisions siguin fruit del consens i no de la imposició, en què es puguin elaborar projectes lingüístics ambiciosos, realistes i coherents.

VOLEM UNA ESCOLA DEMOCRÀTICA, AUTÒNOMA I COHERENT

VOLEM UN CURS NORMAL, amb informació i instruccions clares, suficients, a temps i que arribin a tothom.

VOLEM UNA ESCOLA TRANSPARENT

VOLEM UN CURS NORMAL, en què els alumnes puguin ser atesos correctament i de manera personalitzada.

VOLEM UNA ESCOLA DE QUALITAT

VOLEM UN CURS NORMAL, en què les infrastructures siguin dignes i els recursos materials adequats i suficients per a tots els alumnes.

VOLEM UNA ESCOLA AMB INFRAESTRUCUTRES 

DIGNES I BONS RECURSOS.

VOLEM UN CURS NORMAL, en què cap família ni cap alumne amb necessitats especials de suport educatiu es vegin privats del dret a l’educació i a la integració.

VOLEM UNA ESCOLA INCLUSIVA

VOLEM UN CURS NORMAL, en què les ajudes arribin a qui les necessita i quan les necessita.

VOLEM UNA ESCOLA JUSTA

VOLEM UN CURS NORMAL, en què sigui possible la lliure elecció de centre, que tant pregonava el PP al seu programa electoral.

VOLEM UNA ESCOLA PER A TOTHOM


(*) ADESMA, ADIDE, ADIPMA, ANPE, Assemblea de Docents, Assemblea de Docents Desconcertats, CCOO, FAPA, FETE-UGT, FSIE i STEI-i


1 ping

  1. ASSEMBLEA GENERAL EXTRAORDINÀRIA 2014 | APIMA Costa i Llobera

    […] VOLEM UN CURS NORMAL […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: