«

»

abr. 26 2013

25A ENHORABONA!

25A_centresBenvolguts companys i socis,

Des de FAPA Mallorca vos volem donar l’ENHORABONA a totes les associacions que heu participat amb les vostres comunitats educatives en la convocatòria del 25A TANCATS PER REFORMA EDUCATIVA. Hem estat 130 centres dels poc més de 200 que hi ha a Mallorca.

El paper de les APIMA s’ha demostrat més que mai que és un paper important en l’organització de les accions reivindicatives, la nostra veu s’ha fet sentir alta i clara: VOLEM UNA EDUCACIÓ DE QUALITAT i volem prendre part activa en la seva construcció.

Sabem que ha estat un esforç important, la conselleria no ens ho ha posat fàcil, però ha valgut la pena perquè avui els que manen saben que no restarem en silenci mentre posen en perill el futur dels nostres fills.

A efectes d’avaluar l’acte sobre aquesta acció vos agrairem que ens envieu les vostres reflexions, iniciatives o fotografies perquè voldríem elaborar un document que puguin aprofitar tots els socis. Cal compartir el coneixement i treure-li profit al 25A.

A tots els que vàreu participar l’enhorabona i als que no hi vàreu participar el nostre suport per a què a la propera acció hi participeu activament. Recordau que cal seguir treballant i que ja tenim prevista una nova acció pel dia 9 de maig. És una vaga a nivell estatal a tot l’àmbit educatiu (famílies,mestres i alumnes). Rebreu la convocatòria.

 

Aquí teniu un recull de premsa de la jornada del 25A:

Diari de Balears – Tancada massiva als centres educatius

Diari de Mallorca – La comunidad educativa se moviliza contra los recortes

Última Hora – Más de un centenar de colegios se suma a la jornada de protesta contra las reformas

El Mundo – Comienzan los encierros contra los recortes educativos

El Mundo – Piden que la Delegación de Gobierno impida encierros en centros escolares

El País – La escuela pública se encierra contra los recortes y la “Ley Wert” (amb la notícia del cartells censurats al CEIP Es Pont)

“Cataluña y  Baleares son dos de los grandes focos de la protesta”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: