«

»

abr. 23 2013

25A LES INSTRUCCIONS DE LA CONSELLERIA

25A_centres

Benvolguts socis,

La Conselleria d’Educació ja no ens sorprèn i una vegada més ha enviat una carta als directors fent interpretacions molt particulars de la normativa i en la que a la fi no desautoritza res. De fet els directors amb els que hem parlat veuen que és una circular sense contingut i amb l’únic objectiu de coaccionar-los.

Aquest escrit és doncs per a transmetre-vos tota la tranquil·litat possible.

LA CARTA DE LA CONSELLERIA NO AFECTA AL DESENVOLUPAMENT DE LES NOSTRES 

ACCIONS PEL 25A, tenint en compte d’una banda el coneixement de la normativa que ens permet l’ús dels espais (consultat del nostre misser) i d’altra banda convençuts per experiència que no feim res que no féssim el 28N. Si en aquell moment no es va trobar cap motiu per prohibir les nostres accions, ara tampoc no existeixen motius per a què docents, no docents, famílies i alumnes no puguin reunir-se a parlar d’educació.

L’ús que es proposa del centre està completament relacionat amb l’educació. No es preveu cap activitat que no vagi adreçada a ‘intercanvi d’opinions, debat i informació sobre el món educatiu. Les activitats i tallers van adreçades als membres de la Comunitat educativa per reforçar vincles entre pares, mestres/ professors i alumnes, perfectament en consonància amb els objectius de les AMIPA dels centr

es educatius. Per tant la premissa inicial de la carta de la conselleria resta invalidada.

La informació sobre l’actualitat educativa, el foment del debat i l’intercanvi d’opinions en el si de la comunitat educativa i fer d’enllaç entre famílies i claustre són, entre moltes d’altres, finalitats que ens són pròpies. Aquests són, en síntesi, els objectius que es volen assolir en la jornada del 25 d’abril.

 

A més, ja sabeu que les APIMA de la nostra Federació disposen de la pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil que “recomana” la carta de la Conselleria com a conclusions. Les APIMA coneixem les nostres responsabilitat i no cal que ens les recordi qui sovint oblida o ignora les seves pròpies. La Conselleria pateix del que es coneix com a Memòria Selectiva, s’enrecorda del que li interessa.

Potser, per curar-nos en salut, no estaria malament preparar una relació de desperfectes, avaries

i incidències pel que fa a les infraestructures dels centres prèvia a l’acció 25A, no sigui cosa que ens vulgui fer pagar l’abandonament que pateixen alguns centres en matèria de manteniment. I així de pas informam als assistents a la reunió quin és l’estat dels nostres centres.

Voldria acabar animant a totes les APIMA que heu decidit participar d’aquesta acció. Des de la Federació estam a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte o aclariment.

És un orgull compartir amb vosaltres la sensació de responsabilitat i preocupació per l’educació dels nostres fills i filles.

Ningú està tot sòl… hores d’ara som més 95 centres.

1 ping

  1. 104 Comunitats educatives preparen el 25A | Bloc de l'Ampa del CEIP Rafal Vell

    […] Començant pel final, vos informam que com a membres de la Federació d’associacions de pares de Mallorca (FAPA Mallorca) tenim una assegurança de responsabilitat civil i sempre l’hem tinguda. A més, des de la nostra Federació ens han enviat un correu per serenar els ànims i ens han confirmat que després de consultar amb l’advocat tot segueix endavant. https://www.fapamallorca.org/25a-les-instruccions-de-la-conselleria/ […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: