25A – TANCATS PER REFORMA EDUCATIVA

../category/actualitat/25a/

25A MATERIAL PER A LES COMUNITATS EDUCATIVES

En previsió de qualsevol problema dia 25, aquí replicam els continguts més rellevants de la web de Material per a les Comunitats Educatives: webs.ono.com/25a   LOMCE (3r esborrany) Normativa comentada PREZI – Presentació abreujada Document de suport Llei de convivència Normativa comentada Decret Tractament Integral de Llengües (Text aprovat Consell de Govern 19/04/13) Normativa comentada Llei …

Veure pàgina »

2 comments

 1. Margalida Simonet

  Hola! Som na Margalida Simonet, mare de 2 alumnes de l’IES Son Pacs i professora de l’IES Pau Casesnoves(Inca)

  Escric aquest correu per fer-vos una consulta legal. Des dels centres públics d’Inca volem fer una activitat comuna el proper dijous 25 d’abril. L’IES Pau Casesnoves del que som professora (d’acord amb la nostra APA) s’ha posat en contacte amb les tres escoles públiques i l’altre institut per tal de fer una activitat conjunta (informarem l’Ajuntament perquè es farà a la plaça). La idea és elaborar per a cada centre un cartell amb la mateixa frase i desprès cada un de nosaltres ens dirigirem als nostres centres i les penjarem de forma visible. Les escoles “Ponent” i “LLevant” volen unir-se desprès a la nostra assemblea, al Pau Casesnoves. Si la nostra APA comunica a la directora (que ens dona tot el suport) que farà una assemblea, com hi podem incloure les de les escoles? Ha de figurar que la nostra APA convoca també o convida les altres? La idea és no tenir problemes amb la Conselleria.

  Tal volta no m’he expressat amb claredat. La pregunta breu seria: Com ho fan les APAS dels centres, o els professors per poder venir al nostre a fer la tancada dia 25???

  Gràcies per la feina que feis i el vostre suport!

  1. Pep Valero

   Les assemblees de les APIMAS no se fan tan sols pels seus associats. Poden fer actes relacionats amb les activitats educatives de manera oberta i sense demanar la procedència dels assistents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: