«

»

nov. 29 2013

28N – ENHORABONA!!

28N_centres_102

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

Una vegada més hem demostrat que les comunitats educatives i molt especialment les APIMA no volem assumir el paper d’espectadors, el nostre paper és el de mares i pares responsables i no és pot dir ni més alt, ni més clar.

Una vegada més ens podem sentir orgullosos de pertànyer a un col·lectiu que està demostrant a la societat la fortalesa de les seves conviccions, malgrat el maltracte continuat del govern. Per qui no ho sabia encara, ha quedat clar que nosaltres no vendrem a cap preu l’educació dels nostres fills i fills.

Una vegada més ha quedat clar que PENSAM i que COMPARTIM les nostres idees, dues accions sembla que resulten especialment perilloses per qui ens vol IMPOSAR el seu criteri perquè pensar i compartir ens fa forts.

Una vegada més hem demanat seny i consens als nostres governants, que ho són de tots malgrat governin per una minoria. Hem demanat sensibilitat i capacitat de gestió i ho hem fet com nosaltres sabem, des de la serenitat de la paraula raonada i madura de quasi dos anys de mobilitzacions. Sense escridassar però amb contundència hem tornat a dir: “PROU

Potser les energies no són les mateixes però tenim tan clar com el primer dia que no acceptam imposicions, que no volem ser espectadors, que volem mantenir els nostres drets fonamentals intactes i que volem la millor educació pels nostres infants.

Per tot això, des de FAPA Mallorca, que som tots, vos volem donar l’enhorabona pel compromís, per la feina que heu fet i per la que segur continuarem fent plegats, cercant els camins que ens permetin canviar aquesta situació i retornin l’estat d’equilibri i estabilitat a les nostres comunitats educatives.

Les famílies no defallirem, no podem, perquè hi va l’educació, el futur i la vida dels nostres infants.

Enhorabona i recordau que el futur sempre està per escriure.

28N a la premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: