«

»

maig 10 2013

9M – ENHORABONA I ENDAVANT

Benvolguts socis i benvolgudes famílies,

El 9Mva ser un gran dia per a l’educació i com estava previst les comunitats educatives ens vàrem PLANTAR, a Mallorca, a les Illes i a tot l’estat.

Les famílies vàrem dir ALT I CLAR que l’educació també ÉS COSA NOSTRA, que ja n’hi ha prou d’imposicions que ignoren la nostra participació.

Per a la vostra informació, vos podem confirmar que d’acord amb les dades que tenim d’escoles infantils, centres de primària i secundària la vaga va tenir una incidència superior al 65% entre alumnes i famílies i pròxima al 60% entre els docents i no docents. No sabem, doncs, amb quins criteris ha fet el seu recompte la conselleria però és evident que segueixen l’estratègia habitual del menyspreu, una estratègia que ja no ens afecta perquè l’únic que aconsegueixen és desacreditar-se a ells mateixos.

Pel que fa a la manifestació i altres accions a municipis de la nostra illa, també vos podem informar que varen ser un èxit rotund de participació amb més de 8000 participants. Tenint en compte el moment que vivim i el cansament d’aquests tipus d’accions, aquest nombre de persones per una manifestació, només d’educació, va ser un fet extraordinari que ens va carregar les piles i ens indica que les famílies estam en sintonia.

Per aquells que pensaven que aquestes coses no serveixen de res, heu de saber que la LOMCE (que tenia prevista la seva entrada al Consell de Ministres d’avui) HA VIST AJORNADA LA SEVA TRAMITACIÓ. Som conscients que això només és una batalla i que hem de continuant treballant en la defensa de l’educació però hem de saber que anam pel bon camí i que només així, atents i actius, tenim alguna esperança.

Per això volem felicitar-vos a tots els que vàreu participar amb la PLANTADA del matí, a la manifestació o a les vostres accions l’horabaixa perquè tenim motius per a estar contents. I als que no vàreu participar vos convidam a fer-ho a la següent acció perquè això no s’acaba aquí i és el futur dels nostres fills i filles el està en joc.

Volem fer més palès que mai que la feina que feis a cada comunitat és IMPORTANT i que NO ESTAU TOT SOLS. Rere cada paraula, cada acció i cada pensament en pro d’una educació de qualitat hi ha milers de famílies que comparteixen la mateixa responsabilitat des de cada punt de l’Illa i des de tot l’estat. I això té tanta força que, no ho dubteu, si continuam així arribarem on ens proposem.

Seguim endavant!

PREMSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>