«

»

maig 08 2013

9M – TOT A PUNT

El dia 9M ja és aquí i la conselleria ha fet la seva aparició com sòl ser habitual a les nostres accions.

Per això, vos passam les darreres notícies i algunes dades que vos poden ser d’utilitat.

PRIMER.- La informació oficial sobre els serveis mínims de la VAGA ha arribat als centres mitjançant correu electrònic al equips directius i han comunicat que seran els mateixos que a la darrera vaga (Director i Secretari del centre). Evidentment les famílies i els alumnes no tenim serveis mínims perquè la nostra és una PLANTADA simbòlica i no una “vaga laboral”, però la conselleria no deixa de sorprendre a peticions estranyes com ara que els directors han de fer un recompte dels infants que han deixat d’anar a CLASSE aquest dia.

Una vegada més ens intenten coaccionar i des de la conselleria volen tenir un control innecessari de quants infants han faltaran a classe per poder fer els seus comptes. És lamentable perquè aquest control no té cap sentit ni pot suposar perjudici per a nosaltres.

SEGON.- Pel dia 9M hem preparat uns documents informatius sobre la LOMCE i les retallades per si els voleu fer arribar a les famílies (veure arxius adjunts).

TERCER.- Per a la manifestació estaria bé que anàssim de color VERD i a ser possible amb xiulets, cassoles i/o tambors per fer sentir la nostra presència, a més de les pancartes i/o cartells que hàgiu confeccionat. La ruta prevista és: Pl. d’Espanya (18h), Oms, Sant Miquel, Pl Major, Colom, Cort, Palau Reial, Conqueridor, Born i Delegació de Govern (19h). Acte de cloenda i final.

QUART.- És molt important que tots els menors hi vagin acompanyats dels seus pares o d’un adult autoritzat.

CINQUÈ.- Per acabar hem pensat que les APIMA podíeu assenyalar-vos un punt de concentració comú a la Pl. d’Espanya per a què tothom es senti acompanyat de la seva comunitat educativa i que la nostra presència sigui més visible. I si per qüestió de distàncies no vos és possible venir a Palma vos animam a fer algun acte on trobeu adient per fer visible la vostra “PLANTADA” i que ens faceu arribar fotos o vídeos que penjarem de la web de FAPA Mallorca.

Ànim i endavant, com deia una pancarta del 25A, els hem de demostrar que potser TENEN EL PODER, PERÒ NO LA RAÓ.

1 comment

  1. maria

    Quina frase més encertada!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: