«

»

febr. 29 2016

ACTE DE LLIURAMENT DEL DOCUMENT DE PACTE

Benvolgudes companyes  i benvolguts companys,

Com sabeu la nostra Federació és una de les entitats que ha treballat i treballa dins la Plataforma Illes per un Pacte.

Aquest dissabte es farà un Acte de Lliurament al Govern del document de Pacte perquè el traslladi al Consell Escolar de  les Illes Balears perquè allà es debati i s’informi amb el màxim consens entre totes les entitats que hi formen part. A l’acte està previst que hi assisteixen persones i entitats que representen a gran part de la nostra societat.

La intenció és fer visible el lliurament d’un treball realitzat per la “societat civil” al GOVERN actual, en la seva condició de representants polítics del POBLE BALEAR, i que al marge de partidismes es treballi per un veritable consens que doni qualitat i estabilitat al sistema educatiu.

L’acte de lliurament tindrà lloc el pròxim 5 de març a les 12 h al Conservatori de Música de Palma i evidentment ESTAU TOTS i TOTES CONVIDATS a prendre part. Des de la Coordinadora d’Illes per un Pacte ens han enviat la invitació en PDF per a què tots nosaltres també poguem fer-la arribar on calgui.

invitació IxP

El document de Pacte és de tots aquells que hem participat d’una o d’altra manera en el seu procés i per tant, tots hi hauríem d’estar presents. Hem compartit un llarg camí però encara ens queda molt per recórrer i voldríem fer-lo plegats.

Vos esperam.

LA JUNTA DIRECTIVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: