«

»

des. 16 2015

Les ajudes de menjador arriben tard

_fapa_logoLES AJUDES DE MENJADOR ARRIBEN IGUAL QUE LA LEGISLATURA PASSADA, MASSA TARD

Des de FAPA Mallorca volem comunicar la nostra decepció pel fet que a pocs dies de concloure el primer trimestre de curs encara no s’han convocades les ajudes de menjador, fet que segons ens varen comunicar els responsables de la Conselleria d’Educació havia de produir-se al mes de novembre. No hi ha cap excusa que pugui justificar l’espera de les famílies.

Si el procés administratiu previ necessitava més temps, algú s’hauria d’haver posat a fer feina abans. No es pot entendre que enguany s’hagi repetit la mateixa errada de gestió que en la legislatura passada.

Recordem que la Sra. Riera, anterior consellera d’educació, va publicar al BOIB les ajudes en data 20 de desembre i en aquell moment ja vàrem criticar durament que arribaven tard. Un dels arguments que esgrimirem fou justament que aquestes dates són terribles perquè coincideixen amb les festivitats de Nadal i el termini de presentació coincideix amb el tancament dels col·legis que és on es lliuren les sol·licituds i es resolen consultes dels pares i mares. Més complicacions per a les famílies.

Havent viscut una situació com la descrita des de FAPA Mallorca hem insistit moltes vegades a la nova conselleria per evitar repetir-la, sense aconseguir que la nostra reclamació hagi servit per agilitzar la situació. D’altra banda, també vàrem demanar poder veure l’esborrany de la nova convocatòria, atesos els canvis que s’han produït en el model, però no hem tingut accés al document.

Així dons és un fet que les ajudes d’aquest curs tampoc no arriben quan tots esperàvem. Per això, exigim a qui correspongui que faci les passes oportunes i posi els recursos perquè la resolució i el pagament d’aquesta convocatòria siguin realment àgils. Per la mateixa regla de tres, les ajudes del curs 2016-17, que en teoria s’han de convocar el mes d’abril, no es poden demorar ni un segon perquè les famílies que NECESSITAM aquesta convocatòria no podem anticipar una vegada més els diners.

De cara a la convocatòria del curs vinent, atesa la importància de les modificacions previstes, voldríem col·laborar activament fent aportacions abans de la publicació definitiva al BOIB, perquè creiem que ens correspon. Per això esperam que la Conselleria tingui millor disposició que en aquesta ocasió i no ens limiti la participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: