«

»

oct. 30 2023

EXPERIÈNCIES MENJADORS ESCOLARS – WEBINAR 15 NOV

Vos convidam dia 15 de novembre a la primera de diverses trobades online que hem organitzat per compartir experiències i reflexionar junts sobre els menjadors escolars, la seva situació actual i oportunitats de futur.

Coneixerem el model de gestió de menjadors de FAPA Ourense i com s’organitzen els productors d’Ekoalde (Navarra), per servir més d’11.000 menús diaris a menjadors públics.

El passat 14 de juny vos convidàrem a la presentació del diagnòstic dels menjadors escolars públics a les Illes Balears. Aquest diagnòstic el vàrem realitzar CERAI, FAPA Mallorca, Justícia Alimentària i APAEMA, com una de les primeres accions d’un grup d’entitats amb la voluntat de millorar aquests espais.  Ara, ja com a xarxa ALIMENTANT EL FUTUR, vos volem convidar a continuar junts el camí cap a uns menjadors escolars saludables i sostenibles.

Aquí podeu fer la vostra inscripció a la trobada, vos enviarem l’enllaç de connexió uns dies abans de la trobada.

INSCRIPCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>