«

»

març 15 2023

ASSEMBLEES 2023

Benvolgudes associacions,

El proper dissabte 1 d’abril de 2023 ens tornarem a trobar per celebrar les assemblees de la federació. És un moment important per conèixer i revisar la tasca feta durant el 2022 i acordar entre tots el camí que hem de seguir. Vos hem enviat la convocatòria per correu electrònic certificat.

🙋🏻‍♂️🙋🏽‍♀️ Assistents: associacions federades.
🎭 Amb activitats perquè els infants passin un dematí entretingut.
📝 Preinscripció al següent formulari i enviant la documentació rebuda per per correu-e.
🔊 Exposició d’iniciatives i projectes d’AFA
Instal·lacions Esment Inca, un lloc de fàcil accés i aparcament

Vos agrairem que els assistents faceu la vostra preinscripció al formulari que hem habilitat, abans d’enviar la documentació per correu-e, per tal de facilitar la organització i la planificació de les activitats infantils.

COMPARTIM

Sabem que feis coses molt interessants als vostres centres i ens agradaria conèixer-ho i compartir-ho. Si voleu explicar-nos alguna iniciativa o projecte indicau-ho al formulari següent.

ELECCIONS Junta directiva FAPA

Enguany també celebram eleccions de Junta Directiva, si vols col·laborar amb FAPA i viure aventures increïbles, ara és el moment!! 😎

La feina i la veu de la federació és la vostra, pel que és important conèixer-nos i prendre decisions junts.

Vos esperam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>