«

»

març 17 2013

ASSEMBLEES FAPA MALLORCA

Benvolguts socis,

Vos recordem que la setmana vinent, divendres 22, celebrem l’assemblea de Fapa Mallorca a les 20.30 en segona convocatòria, a l’Hotel Ciutat Jardí.
Per correu ordinari i per mail, vos hem enviat tota la documentació i vos hem adjuntat un enllaç amb tota la informació.

Hem de tractar temes IMPORTANTS, com ara:

– la IMPOSICIÓ amb l’IVA del 21% d’algunes de les nostres activitats com l’escola matinera, les extraescolars o el servei de menjador.

– les SOLUCIONS d’algunes APIMA per fer front a les dificultats,com ara la unitat de les APIMAS de Calvià o les iniciatives d’APIMA com la de l’IES Sureda i Blanes.

– o les ACCIONS CONJUNTES que hem de programar per fer enfrontar-nos amb una sola veu a les circumstàncies que ens planteja la normativa que s’aprova ara i que serà d’aplicació pel curs que ve.

La vostra assistència és NECESSÀRIA perquè cal unir les nostres forces i cal prendre decisions.

Per això heu de participar i per a fer la previsió adequada ens heu d’enviar un mail a la federació el més aviat possible amb el nom dels vostres representants i també el nombre de associats que teniu, ja que d’aquesta dada depèn el nombre de vots que vos pertoquen. La documentació acreditativa podeu dur-la el dia de la assemblea.

Si algú no heu rebut la documentació o si teniu cap dubte, contacteu amb la federació per telèfon (971432131), mail a info@fapamallorca.org o per missatge privat per facebook.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: