«

»

nov. 27 2019

CAMINS ESCOLARS, MOLT MÉS QUE ANAR DE CASA A L’ESCOLA

Tenim el plaer de convidar-vos a la conferència “Camins escolars: molt més que anar de casa a l’escola”, el proper 28 de novembre a les 19h al CaixaFòrum de Palma. Aquesta conferència forma part del cicle d’activitats Família-Escola-Societat organitzat dins la celebració del 40 aniversari de FAPA Mallorca.

El dia a dia a les escoles comença molt prest, des del moment que partim de casa, el camí que feim, l’estona que comparteixen els nostres fills amb els companys abans d’entrar a l’aula…

Els camins escolars són molt més que anar de casa a l’escola: el seu entorn i com se gestiona la mobiltat, els accessos o el tràfic configuren uns espais molt importants a les nostres ciutats i pobles. Uns espais que han de ser de convivèmncia i segurs per a totes les persones, i sobre tot per als infants.

De tot això ens en parlarà Marta Román, geògrafa i experta en mobilitat i infància i consultora a gea21. És autora de nombrosos articles i llibres com “Hagan sitio, por favor. La reintroducción de la infancia en la ciudad” o la guía “Camino escolar, pasos hacia la autonomía infantil”, així com del blog “Infancia privada”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: