«

»

des. 01 2015

Recollida de juguetes Reis 2016

Recollida_Reis_Solidaris2016_FAPACom els darrers anys, aquest Nadal col·laboram amb l’ONG Solidaris i la seva campanya de Recollida de Juguetes per als Reis 2016. Cada any tenim molt bona resposta de tots, i aquest sabem que serà igual.
Els voluntaris de l’ONG treballen dur durant tot l’any perquè el dia de la festa de Reis les bosses estiguin preparades i plenes, per a més de 800 famílies i el dia de l’entrega es fa en un ambient de festa per a tots els infants.

Reis2015 (2)
Enguany vos tornam a demanar la vostra col·laboració organitzant la recollida al vostre centre. Demanam a les famílies que les juguetes que aportin estiguin en tan bon estat com si fossin noves, o si poden com alternativa, comprar-ne una.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANo hi haurà temps ja per reparar i per això necessitem que ens ajudeu en la primera selecció o expliqueu molt bé a les famílies el que necessitam. Hem de posar-nos sempre al lloc de l’infant que va a la ONG a recollir la jugueta que possiblement serà l’única que rebrà… Com ha de ser la jugueta? Segur que ho enteneu.

Contactau amb FAPA Mallorca per a qualsevol aclariment: info@fapamallorca.org

Vos traslladam el nostre agraïment i el de l’ONG Solidaris per la vostra col·laboració a les campanyes que vos proposam.

Gràcies, moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>