«

»

nov. 28 2016

Recollida de juguetes Reis 2017

Recollida_Reis_Solidaris2017Enguany ens tornam engrescar amb l’ONG Monti-Sión Solidària i la seva campanya de recollida de juguetes per Nadal 2016.

El passat Nadal, novament, aconseguiren l’objectiu d’entregar juguetes a tots els infants beneficiaris de la ONG que anaren a recollir-la.

I per enguany, amb alguns canvis organitzatius, afronten de nou una campanya complicada, per que novament, el degoteig de famílies que necessiten de l’ajuda de la ONG va en augment, setmana a setmana.

En aquests moments, l’equip de voluntaris de la jugueteria ja no pot dedicar temps a revisar juguetes usades, donada la proximitat de les entregues, pel que  vos demana que la vostra col.laboració sigui aportant una jugueta NOVA

Sabem que és complicat, però vos demanem que traslladeu a les vostres famílies associades que el que demanem es una jugueta digna pels infants que la rebran, i que sigui nova, igual que totes les que rebran la majoria dels fills i filles de les famílies associades.

Contactau amb FAPA Mallorca per a qualsevol aclariment: info@fapamallorca.org
Vos traslladam el nostre agraïment i el de l’ONG Solidaris per la vostra col·laboració a les campanyes que vos anam proposant.

Si voleu conèixer millor la ONG Monti-Sión Solidària, visitar el seu local, o fer voluntariat ( adults i/o joves), mirau aquest vídeo i contactau amb montisionsolidaria@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: