«

»

ag. 22 2017

Comença l’entrega de la campanya Motxilles Solidàries però encara podem ajudar

El dijous 24 horabaixa, a la Fundació Monti-sió Solidària se comença el repartiment de motxilles i material escolar, recollit amb la campanya #MotxillesSolidàries que duen a terme per cinqué any consecutiu.

Enguany hi ha preparat material escolar per atendre fins a 660 estudiants de tota Mallorca. L’anys passat foren 600 estudiants els beneficiats, de fins a 60 centres educatius diferents de Mallorca.

La campanya es duu a terme gràcies a les ajudes, entre d’altres, de Caixa Colonya, Rotary Club Mallorca, Distribuidora Rotger, Escola Monte-sió, Associacions de pares i mares federades a FAPA Mallorca, Col.legis professionals com el de graduats socials…

Encara estam a temps a difondre la iniciativa per tal de rebre més donacions de particulars i /o empreses tan en forma de material escolar com donatius econòmics. Demanam que el material escolar sigui nou, i les motxilles i bosses-estoig noves o usades i en perfecte estat.

Si teniu interès en saber-ne més o desplaçar-vos in situ qualsevol dels propers tres dijous (24/8, 31/8 o 7/9).

Gràcies!

informació important:

Fundació d’ajuda integral a les persones Monti-Sió Solidària

c/Lluis Marti 69a – Palma

Facebook: Antiguos de Montesión Solidarios

Twitter : @ongsolidaris

HT a Tw amb imatges de la campanya #MotxillesSolidàries

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: