«

»

oct. 03 2017

Condemna de la violència de l’1 d’octubre

CONDEMNA DE LA VIOLÈNCIA DE L’1 D’OCTUBRE

Des de FAPA Mallorca volem condemnar les mostres de violència que diumenge dia 1 d’octubre poguérem veure a Catalunya, contra persones que intentaven pacíficament exercir el seu dret a la llibertat d’expressió.

Consideram injustificable i desproporcionada la violència exercida, una acció que va completament en contra dels valors que les famílies, l’escola i la societat ha de transmetre als infants i joves.

I condemnam més encara que aquesta violència s’hagi exercit a les escoles i instituts, amb les destrosses que han implicat, al llocs on els nostres fills i filles reben part de la seva educació i on avui matí han hagut de veure les destrosses que s’hi han realitzat, i s’hauran fet preguntes que no tenen fàcil resposta, ja que l’us de la violència mai pot ser justificada.

Com a famílies desterram la violència i volem que els nostres fills i filles siguin ciutadans democràtics i tolerants, que valorin la llibertat d’expressió i opinió, que resolguin els conflictes de manera dialogada i que mai, mai, emprin la violència, per això mostram el nostre ferme rebuig a la brutalitat dels fets succeïts a Catalunya.

 

Junta Directiva

6 pings

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: