«

»

maig 11 2016

DONES I SEXUALITATS – JORNADES

dones_sexualitatsDONES I SEXUALITATS

Qüestions de gènere, diversitats i interculturalitat

I Jornades gratuïtes – 20 i 21 de maig

Les properes jornades “Dones i sexualitats: qüestions de gènere, diversitats i interculturalitat”, que es duran a terme els pròxims dies 20* i 21 de maig a l’edifici Sa Riera de la UIB, estan organitzades conjuntament des del grup d’estudis de gènere i l’oficina de cooperació al desenvolupament i solidaritat de la UIB. (*la jornada de divendres 20 s’emetrà per videoconferència a les seus de Menorca i Eïvissa).

Aquestes jornades pretenen ser un punt de visibilització de les diferents realitats i diversitats existents arreu del món i, a la vegada, servir com a reflexió i anàlisi dels models normatius que condicionen la identitat de gènere i la vivència de la sexualitat de les dones.

Les jornades, totalment gratuïtes, comptaran amb dues sessions en horari de matí i un taller en horari d’horabaixa. Es podrà assistir a una o les dues sessions matinals però per poder assistir al taller serà imprescindible l’assistència a ambdues sessions matinals.

Per formalitzar la inscripció heu d’emplenar el següent formulari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>