«

»

abr. 04 2017

El CEIB aprova el document del Pacte Social per l’Educació

El CEIB aprova per majoria aclaparadora
el document de Pacte Social

>> Document del Pacte per l’Educació aprovat pel CEIB 4/04/17 <<

Des de la plataforma Illes per un Pacte volem comunicar, amb l’alegria pròpia de qui duu anys d feina i creu en la necessitat d’un Pacte Social per l’Educació, que el treball realitzat fet pel CEIB (màxim òrgan consultiu en matèria d’educació) en relació al document d’IxP ha conclòs avui amb l’aprovació per aclaparadora majoria del document de consens. (33 a favor, 9 en contra i 1 abstenció).

El document final ha millorat en la seva redacció gràcies a la participació de totes les persones representants d’entitats i associacions integrants del CEIB.

Aquest document ha demostrat que és un projecte viu que conté la voluntat majoritària de la comunitat educativa. No obstant això, tots tenim molt clar que continuarà sent objecte de treball i seguiment per part de totes les entitats que avui li hem donat suport.

Cal un sincer agraïment a tothom els qui han treballat pel Pacte per l’Educació i molt especialment a les entitats que amb la seva crítica constructiva han posat a prova la nostra capacitat de consens. Tot el procés ens ha fet reflexionar i així s’ha demostrat que des de postures diferents es pot arribar a un punt d’acord majoritari, impensable quan fèiem les primeres passes i que ha de servir d’exemple per a les comunitats educatives de la resta de l’estat.

A partir d’avui mateix reiniciem el treball per aconseguir que les entitats, que per una raó o altra, no han vist en el pacte reflectides les seves inquietuds, puguin adherir-se en un futur proper.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>