«

»

febr. 06 2014

EL DIA DE LA DIGNITAT – BUNYOLA

Bunyola El dia de la dignitatAquest diumenge, 9 de febrer, a les 11h les famílies de Bunyola, a través de la seva APIMA del CEIP Mestre Colom de Bunyola celebraran El Dia de la Dignitat. Un en suport als docents de l’escola, i especialment al seu equip directiu, que va presentar la seva dimisió “per dignitat” fa uns dies.

Cada participant pujarà una pedra amb el seu nom escrit per rodejar amb elles una alzina de l’escola, l’Arbre de la Dignitat.

L’objectiu és construir un senzill monument a la llibertat, la coherència i el diàleg, que són valors que no abunden aquests dies i que les famílies no podem deixar de reclamar, individualment i com a associacions de pares d’alumnes.

L’APIMA del CEIP Mestre Colom ens diu:

Volem dur a terme una acció en suport d’una escola castigada i coaccionada, que ha hagut de prendre una mesura molt dura en defensa de la seva dignitat professional i personal.

Volem deixar un espai de futur que sigui un recordatori de la lluita per la llibertat i en defensa de l’educació. Un petit i simbòlic espai que ens recordi per sempre aquests temps tan negres.

Volem deixar un arbre totalment rodejat de pedres amb el nom dels nins i els adults que han gaudit d’una escola que sentim com a pròpia, un monument senzill a la llibertat, al diàleg i a la coherència. I, sobretot, volem que perduri en el temps.

Volem veure créixer l’ARBRE DE LA DIGNITAT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: