«

»

abr. 07 2016

ENGRESCATS, UN NOU PROGRAMA DE TELEVISIÓ

No és habitual que als nostres articles parlem de televisió perquè la televisió no sol oferir molts de productes estimulants per a les famílies, a més l’actitud passiva de telespectador no va amb l’esperit actiu que ens caracteritza a les APIMA, però sempre hi ha l’excepció que confirma la regla.

Aquest diumenge, a les 21.30h, s’estrena a IB3tv el programa ENGRESCATS.

Aquesta iniciativa presentarà diumenge rere diumenge una fotografia de la realitat educativa de les nostres comunitats amb un caire extraordinàriament positiu i amb una visió ample que tracta el dia a dia de les escoles però que surt de les quatre parets dels centres per demostrar que EDUCAR educam tots i que APRENDRE aprenem des de petits i fins que ens arriba l’hora.

El programa presenta les comunitats educatives com la suma de totes les persones que intervenim en l’educació dels nostres fills i filles i fa palès, com a tantes altres qüestions de la vida, que sense passió per la tasca no anam enlloc.

ENGRESCATS és una aventura en la qual cada setmana ens passejarem per les 4 Illes, on ens reconeixerem com a protagonistes, i potser també trobarem respostes en els testimonis i les experiències d’altres comunitats.

El programa tractarà diversos temes d’interès: el treball en xarxa, el sentit de la comunitat educativa, la tasca dels docents, com aprenem, la importància de la inclusió … són molt temes i sempre tractats amb rigorositat i de forma entretinguda.

Tots hi som dins ENGRESCATS: alumnes, mestres, famílies, professionals de suport, monitors i monitores, associacions de tot tipus, clubs d’esplai i també les Federacions d’APIMA… perquè tots formam part de la comunitat educativa i per això NO VOS HO PODEU PERDRE.

 

Aquest diumenge ENGRESCAU-VOS i sintonitzau IB3tv !!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: