«

»

maig 07 2020

Escolarització 2020-21

Segons informa la Conselleria, degut a l’estat d’alarma declarat amb motiu de l’emergència sanitària de la COVID-19 l’escolarització del curs 2020-21 es realitzarà de manera telemàtica.

Podeu consultar el calendari previst al següent enllaç, malgrat heu de tenir en compte que novetats imprevistes poden obligar a modificacions. Vos recomanam que verifiqueu el calendari a http://escolaritzacio.caib.es.

El procés d’escolarització a les Illes Balears consta de dos processos diferenciats, que d’una manera simplificada són:

  • ADSCRIPCIÓ: per als alumnes que han de canviar de centre per canvi d’etapa a Primària, ESO o Batxillerat
  • ADMISSIÓ: per als alumnes que han de començar Educació Infantil o que volen fer un canvi de centre voluntari

Per fer qualsevol tràmit vos haureu d’identificar d’alguna de les següents maneres:

Segons el Decret Llei anunciat dia 8 de maig, “els centres escolars, juntament amb les oficines, resoldran per via telefònica o telemàtica els dubtes i les dificultats sorgits entre els usuaris. El Decret llei estableix que, amb caràcter excepcional, s’atendran presencialment, amb cita prèvia, les famílies que de cap manera no puguin fer el tràmit per via telemàtica o que hagin de presentar documentació que no es pugui consultar per aquesta via.

Per a qualsevol dubte o si necessitau suport posau-vos en contacte amb el vostre centre o amb les oficines d’escolarització que podeu trobar al següent enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: