«

»

gen. 17 2024

TALLER FERYA 2024

Així com els nostres fills i filles creixen ens sorgeix LA PREGUNTA: què puc fer jo per protegir el meu fill o filla dels riscos que l’envolten?

Botellot, porros, agressions, drogues, relacions sexuals de risc… són paraules que ressonen al nostre cap i sovint ens envaeix la sensació que no podem fer res més que educar-los a casa i esperar que no passi res. 

I si canviam LA PREGUNTA per: què podem fer noltros per protegir els nostres fills i filles dels riscos que els envolten? 

Canviar el paradigma, passar d’una mirada individual a una mirada col·lectiva és el camí que et proposam al taller FERYA, Famílies en Xarxa i Actives. Una jornada, amb ludoteca i dinar inclosos, per descobrir junts i juntes les passes per millorar l’entorn on els nostres fills i filles creixen i es faran adults.

FAMÍLIES EN XARXA
empoderament i prevenció de riscos
11 maig 2024 – 9.30-18h
– gratuït –

El programa FERYA, Famílies en Xarxa i Actives, dissenyat i desenvolupat conjuntament amb IREFREA (Institut Europeu d’Estudis en Prevenció) i catalogat com a bona pràctica pel PNSD, ens ajudarà a millorar les nostres habilitats, a empoderarnos per assolir d’una manera activa i eficaç els nostres objectius com a famílies i com a associacions, amb la prevenció ambiental del riscos que afecten els infants i joves com a estratègia central.

OBJECTIUS

 • Activar la prevenció des de les famílies, amb aliances entre organitzacions i professionals.
 • Capacitar en el lideratge les organitzacions i les famílies.
 • Desplegar l’empoderament de les famílies i les associacions.
 • Crear i consolidar la nostra xarxa de projectes.
 • Aplicar estratègies de participació i comunicació amb les famílies.

INSCRIPCIONS

3 pings

 1. TALLER FERYA 2024 – oiam

  […] Més informació i inscripcions aquí […]

 2. Taller FERYA 2024 - AMIPA IES SANT MARÇAL

  […] Podeu trobar tota la informació dels tallers a la web de FAPA Mallorca […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>