«

»

març 31 2015

Projecte FERYA III – Familias en Red Y Activas

FERYA_flyerVos adjuntam informació sobre la tercera edició del projecte FERYA (Familias en Red y Activas), dissenyat per IREFREA (Instituto Europeo de Estudios en Prevención) i desenvolupat i organitzat en estreta col·laboració amb FAPA Mallorca.

 

QUAN? Divendres 17 d’abril – de 16 a 20 hores

Dissabte 18 d’abril – de 10 a 14 i de 16 a 20 hores

ON? IES Berenguer d’Anoia – Inca
COM? Inscriviu-vos amb el següent formulariwww.fapamallorca.org/ferya/ferya3

 

QUI Tothom amb ganes de conèixer què és l’empoderament i de participar activament en prevenir riscos que afecten als nostres fills.
COST El taller és gratuït. Servei de guarderia (l’heu de sol·licitar a la inscripció) i el dinar de dissabte per assistents i fills està inclòs.
+ INFO www.fapamallorca.org/ferya  –  pdf

Amb aquest taller entrem a la tercera edició del projecte FERYA, un projecte consolidat amb un grup actiu de més de trenta pares i mares de 20 APIMA de Mallorca, així com d’altres CCAA. També s’han fet tallers a Eivissa i Menorca. Us convidem a formar part del moviment de pares i mares que tenim com objectiu prevenir de forma activa els riscos que afecten als nostres fills. (+Info pdf )

FERYA_2015_Inca

1 ping

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: