Formació 2019-2020

La formació es pot enfocar de distintes maneres: aprenentatge, informació, reflexió, debat… però el que les famílies sempre necessitam és un espai comú, un punt de trobada on créixer com a mares i pares.

Us animam a crear aquests espais de trobada on poguem ser, al mateix temps, alumnes, mestres i companys, on compartitr el que sabem i aprendre el què ens falta.

FORMACIÓ JUNTES DIRECTIVES

Tallers pràctics i col·laboratius, dissenyats des de l’experiència i amb la informació necessària per fer la nostra tasca amb seguretat i projecció de futur.
>> Programació i inscripcions al final de la pàgina

TROBADES AMB FAMÍLIES

Trobades al vostre centre educatiu per tractar junts temes que ens permetin créixer com a famílies. Consultau amb nosaltres per a altres temes.

BALEARS SENSE PLÀSTICS

En col·laboració amb la Fundació Save The Med, vos oferim uns tallers gratuïts del seu programa Balears Sense Plàstic (BSP), una iniciativa que aborda la contaminació per plàstics, una de les majors amenaces per als nostres mars i oceans que posa en risc els ecosistemes naturals, socials i econòmics.

>> Informació i inscripcions

COOPERANT DES DEL PLAT

En col·laboració amb Justícia Alimentària Balears organtizam tallers per treballar l’alimentació saludable, de proximitat i descobrir les conseqüències socials i econòmiques derivades de la nostra forma d’alimentar-nos. També treballarem com millorar els moments i espais d’alimentació a l’escola amb la feina en xarxa de les famílies.
>> Informació i inscripcions: illesbalears@justiciaalimentaria.org

Totes les activitats formatives estan total o parcialment subvencionades per a les APIMA federades a FAPA Mallorca.

 

TALLERS PROGRAMATS

 • La comptabilitat a les APIMA, 8 de febrer 2020 – 9:30-13:30h  

 • Funcionament i gestió d’una APIMA, 7 de març 2020 – 9:30-13:30h

 • La comunicació a les APIMA, data sense confirmar, apuntau-vos els interessats i vos informarem

NOTA: Tots els tallers s’imparteixen a la seu de FAPA Mallorca (Gremi Tintorers, 2, 07009, Polígon Son Castelló, Palma).

INSCRIPCIONS

  TALLER FORMATIU  DADES APIMA

  APIMA

  Correu electrònic de l'APIMA

  DADES ASSISTENTS

  Nom

  Correu electrònic personal

  Telèfon

  Quantes persones?

  RESERVA DE LUDOTECA

  Quants infants?

  Edats?

  COMENTARI