«

»

nov. 20 2014

FÒRUM D’EDUCACIÓ – Fòrum Social de Mallorca

FORUM EDUCACIO-01IV FÒRUM SOCIAL DE MALLORCA 2014

FÒRUM d’EDUCACIÓ

28 i 29 de novembre

IES Josep Maria Llompart, Palma

fsm_logo

C/ Pedagog Joan Capó, 2 (vora Conselleria d’Educació)

Accés per carril bici // Aparca-bici al pati // Autobusos: 12, 20, 29 i 33.

Els propers 28 i 29 es celebra el IV Fòrum Social de Mallorca, centrat en l’educació, on tendrem l’oportunitat de treballar i avançar en el debat del Llibre Verd de l’Educació. Consultau tota la informació a la seva web forumeducacio.blogspot.com.es

El Fòrum Social de Mallorca (FSMa) es defineix com un espai de trobada i de diàleg entre tots els moviments de l’illa que tenen com a referent que un altre món és possible.

És un procés obert en el temps, al qual podran sumar-se, totes les organitzacions que assumeixin els Principis de la Carta del Fòrum Social Mundial (FSM) i les línies d’actuació que es volen portar a terme des del FSMa.

El FSMa ha d’aprofundir en l’anàlisi crítica del model neoliberal imperant i proposar alternatives a partir de la nostra realitat concreta.

Entenem la Mediterrània, com un espai de confluència de molts i diversos pobles i cultures, com punt emblemàtic de relacions que determinen el present i el futur d’una àmplia part de la humanitat.

El FSMa no pretén ser l’única instància representativa. El principal objectiu del FSMa és convertir-se en un espai d’intercanvi, de treball, de diàleg, de col·laboració per a aprofundir sobre les noves realitats que estan emergint a nivell mundial.

En aquesta ocasió parlarem d’EDUCACIÓ.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: