«

»

gen. 07 2019

Gràcies, Jaume

Des de FAPA Mallorca volem transmetre el nostre condol per la pèrdua sobtada d’en Jaume March i volem compartir també quelcom més que un tweet per qui va ser membre fundador de la nostra Federació.

Alguns el coneixereu per la seva tasca dels darrers anys a la Conselleria d’Educació, altres pel compromís ferm en el temps de les retallades, quan era director de l’IES Marratxí i l’expedientaren des de la Conselleria, posant a prova la solidesa de les seves conviccions. En aquell moment va ser un referent per tota la comunitat educativa.

Nosaltres a FAPA, a més, el recordarem sempre com aquell pare i membre d’una APIMA que va decidir assumir la presidència de la nostra Federació quan tot estava per fer, ningú sabia qui érem i es mirava a les APIMA amb certa estranyesa. Els darrers anys, ja des de fora de l’organització, va mantenir el seu compromís i voluntariat amb nosaltres aportant el seu coneixement en la formació de famílies sobre els Consells Escolars.

D’aquells temps de voluntariat i de feina discreta a la Federació, no som molts els que poden fer memòria però és just reconèixer que, gràcies a pioners com ell, avui som qui som com a Federació i també, perquè no, les famílies tenim el paper que tenim a la nostra comunitat educativa.

Per tot això, volem transmetre a la seva família, als seus amics, als companys i a tota la comunitat educativa el nostre condol i alhora el més sentit reconeixement a qui va dedicar la seva vida a transformar l’EDUCACIÓ de les Illes.

Gràcies, Jaume.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>