«

»

maig 16 2023

L’IES SON FERRIOL, 30 ANYS ESPERANT

Aquest dissabte hem acompanyat a l’APIMA del CEIP Son Ferriol en la seva manifestació per seguir demanant l’IES que Son Ferriol i tot el Pla de Sant Jordi necessita, una demanda que va començar fa 30 anys i que FAPA Mallorca hem recordat repetides vegades tant a la Conselleria d’Educació com a l’Ajuntament de Palma. A la plaça s’hi concentraren unes 300 persones, els infants demanren a crits i amb pancartes l’institut i l’APIMA varen llegir un manifest amb les seves reclamacions.

Amb una població a la zona de més de 15000 persones, sense aquest institut l’alumnat s’ha de desplaçar fins a 8km a IES de Palma o de Marratxí, separant-se dels seus companys i desarrelant-se del seu entorn. Ha estat una lluita de les famílies que se va reprendre, per enèssima vegada, a principis del curs passat i que ha aconseguit fites importants: la Conselleria d’Educació ha presentat un avantprojecte, l’Ajuntament de Palma ha aprovat el projecte de construcció d’accessos i de la dotació de serveis i s’ha signat el conveni amb el Consell de Mallorca de cessió del tram de carretera per fer-hi els accessos.

Això sí, no s’ha començat a posar ni una pedra. Per això, és molt important que tots els polítics que ara estan fent promeses, abans de les eleccions, recordin que els propers equips de govern de les distintes administracions hauran de seguir treballant per fer una realitat l’institut que els infants de Son Ferriol necessiten.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>