«

»

abr. 09 2015

Illes per un Pacte – Assemblea Extraordinària

Assemblea extraordinaria abril 2015

 

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

22 d’abril 2015 – 19.00h

Seu FAPA

Us comunicam amb satisfacció que s’ha consensuat un tercer esborrany del document d’Illes per un Pacte, procés del què formam part i del que ja vos hem informat en diverses ocasions.

El document conté les darreres aportacions de totes les entitats participants i també algunes esmenes que han afegit representants sindicals.

Atesa la importància d’aquest document, us convocam a una Assemblea Extraordinària dia 22 d’abril, per informar sobre el procés, votar l’adhesió al document com a FAPA Mallorca i la continuació en l’equip de feina que treballarà sobre aquest document. Com hem defensat moltes vegades estam davant un procés que només acaba de començar.

Sou pregats de consultar tota la documentació abans de l’assemblea, confirmar la vostra assistència a info @ fapamallorca.org i acreditar la representació el dia de l’assemblea mitjançant els documents que heu rebut per correu electrònic.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>