«

»

febr. 20 2017

ILLES PER UN PACTE – PREMI RAMON LLULL 2017

Divendres passat, tots els que de valent hem dedicat energies per tal d’aconseguir un pacte educatiu, vàrem rebre una sorpresa extraordinària. El Govern Balear ha distingit la Plataforma Illes per un Pacte amb el Premi Ramon Llull del 2017 en l’àmbit de l’ensenyament, que es lliurarà el proper 28 de febrer, al Conservatori Superior de Música, a Palma

Com tots sabeu, FAPA Mallorca i COAPA Balears formam part d’aquesta Plataforma i hem tingut una implicació important a la recerca del consens amb els companys i companyes d’altres entitats i d’altres illes. Per això ens sentim un poc nostre aquest guardó, tant a títol personal com pel que fa a les APIMA que en formam part i que som part de les comunitats educatives que toquen la realitat dia rere dia.

Aquest premi és això, només un premi. Ara bé, a ningú li amarga una ditada de mel i per això vos convidam a difondre entre les nostres famílies aquesta notícia i a celebrar, si voleu, per la part que vos toca.

No passeu pena però que no ens adormirem a la “glòria”. És un fet que la feina continua i que no ens queda una altra que seguir treballant perquè a l’àmbit educatiu sempre caminam cap a l’horitzó.

Si voleu més informació podeu anar als enllaços:

Res més que agrair a l’organització la distinció i felicitar a la resta de guardonats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: