«

»

maig 11 2021

ESCOLA I FAMÍLIA, LA CLAU PER A UNA SOCIETAT INCLUSIVA

Un sistema educatiu just, equitatiu i universal ha de ser un sistema educatiu per a tothom, un sistema educatiu inclusiu. El camí cap a la inclusió, que inclou l’atenció adient a l’alumnat amb necessitats especials i amb diversitat funcional, encara té molt de recorregut i seran necessaris canvis a molts de nivells. El primer és que totes les famílies siguem conscients d’aquesta realitat que acompanya a amics i amigues dels nostres fills. Vàrem començar amb les Jornades Famílies per la Inclusió Educativa el 2019, organitzades conjuntament amb el Departament de Pedagogia Aplicada i Psicologia de l’Educació (PAPE-UIB) i l’IRIE, i ara iniciam un nou camí amb la resta d’entitats de les illes.

Per xerrar d’aquest tema que ens afecta a tots i a totes, vos convidam el proper 21 de maig, 18.30h, a la xerrada Escola i família, la clau per a una societat inclusiva, amb na Silvana Corso, organitzada per entitats de totes les illes. Ella és un referent internacional de l’escola inclusiva, conferenciant i directora de l’escola Rumanía, Argentina, que treballa per la inclusió tant com a família com des de la seva escola.

Si ens voleu acompanyar en aquest camí de la inclusió educativa, feis la inscripció al següent formulari:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: