«

»

juny 12 2013

Iniciatives contra LOMCE i TIL

D’acord amb el rebuig que hem demostrat tot aquest curs contra la normativa que ens volen imposar des de l’administració, tant normativa estatal com a autonòmica, vos proposam dues iniciatives per a reivindicar una vegada més la nostra postura com APIMAS.

lomce_noCarta de rebuig a la LOMCE al president del Govern

CEAPA, la Confederació Estatal d’APIMA, ens proposa enviar a títol individual o com a associació un correu electrònic al Sr. Rajoy, president del Govern de l’estat espanyol. Es tracta d’una plantilla, per a facilitar l’enviament, a la qual li transmetem el rebuig a la LOMCE i li sol·licitem la retirada de la llei.

model carta al President del Govern d’Espanya

til2

Recollida de signatures demanant la derogació del TIL

La segona iniciativa ens queda més aprop i té a veure amb una recollida digital de signatures per significar el nostre rebuig al Decret de Tractament Integrat de Llengües (el TIL). Es tracta de fer visible una vegada més la nostra postura com a APIMAS, associats, famílies o senzillament com a membres de la comunitat educativa.

Recollida digital de signatures

Entra i si estàs d’acord, SIGNA! I comparteix-lo per ajudar-nos a difondre’l.

Ja veieu que no aturem i que no són accions que reclamin molt de temps, per això és important aconseguir la màxima participació de les nostres comunitats educatives i difondre per arribar a un volum important.

Gràcies per la vostra implicació.

1 comment

 1. Begoña

  Buenas,

  Echo de menos entre tanta recogida de firma en contra del TIL y tanto escrito intentando alinear a Centros y Asociaciones de Padres y a los mismos padres, una recogida de opiniones de los padres, que es lo que debería importaros.
  ¿Cómo habláis en nuestro nombre si no sabéis lo que pensamos?
  Ni siquiera os preocupamos todos por igual, esta CCAA es bilingüe, por mucho que os duela, no es catalana, y en vuestro pequeño mundo habéis desterrado totalmente el idioma que dominamos todos y cada uno de los mallorquines, el español.

  Si seguís por este camino de usar las asociaciones de padres para vuestras propuestas políticas de imposición y falta de libertad, pasará como con esta huelga salvaje, perdéis simpatizantes a cada día que pasa. Formad un partido político y dejad de intentar lavar el cerebro de nuestros hijos.

  Un saludo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>