«

»

juny 05 2014

LA CONSELLERA NO ÉS UN INTERLOCUTOR VÀLID

coapa

Després de les declaracions de la Consellera d’Educació, Sra. Joana Maria Camps, al Parlament de les Illes Balears on ha dit que no té interlocutors vàlids (ARA Balears) dins la comunitat educativa, COAPA Balears afirma que qui no té interlocutor vàlid precisament és la comunitat educativa davant la ignorància i indiferència de la Consellera sobre temes educatius i culturals. Si el que ella entén per interlocutors vàlids són entitats que acceptin sense cap crítica ni oposició totes les malifetes que està fent al sistema educatiu de les Illes Balears, que no compti amb COAPA Balears.

La Confederació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de les Illes Balears (COAPA) representa, a través de les FAPA de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, a més de 270 associacions de pares i mares d’alumnes de les Illes Balears. Xifrant les famílies associades a dites AMIPA en més de 40.000.

En reiterades ocasions els hem expressat la nostra opinió sobre diferents temes, hem advertit de les conseqüències educatives i socials de les retallades, els hem demanat l’ajornament i negociació de l’aplicació del TIL per poder fer-ho en condicions, els hem demanat la modificació de les convocatòries d’ajudes i beques per adaptar-les a les necessitats de l’alumnat, hem detectat errors i demanat modificacions al procés d’escolarització d’enguany on incomplien un article de la normativa, hem demanat un calendari de retirada de les estructures amb amiant dels centres educatius, la revisió dels temps escolars, etc… I la majoria d’ocasions la Consellera ha demostrat ser sorda, cega, ignorant i indiferent a les necessitats de l’alumnat i de les famílies.

Qui queda totalment desacreditada com a interlocutora amb la comunitat educativa és una Consellera que, a pesar de reconèixer el seu desconeixement sobre educació, no atén les demandes ni opinions dels docents, famílies, directors, inspectors i experts universitaris sobre temes d’educació. Ha aconseguit posar-se en contra a tota la comunitat educativa i generar una crispació que no fa cap bé a l’educació dels nostres fills i filles.

Qui queda desacreditada amb aquestes declaracions amb les que intenta amagar la seva incompetència és la mateixa Consellera que no ha estat capaç de dialogar amb sinceritat i de forma oberta amb la comunitat educativa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: