«

»

febr. 15 2017

La resposta del DG sobre els menjadors escolars

Benvolgudes companyes i benvolguts companys de les APIMA,

D’acord amb la consulta que va fer la nostra Federació a la Conselleria d’Educació i a la Conselleria de Salut, sobre l’ús d’alguns aliments que es feien servir als menjadors escolars i de la que teniu complida informació en un article anterior, hem rebut la primera resposta de l’Administració.

En ella, el Director General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació ens ha transmès la seva preocupació compartida sobre aquest tema, les passes fetes a la darrera redacció dels plecs de condicions dels menjadors i el compromís de seguir fent feina per a la millora dels menjadors escolars.

Concretament, sobre l’ús de les espècies de PANGA i TILÀPIA ens ha dit, com vosaltres mateixos podeu llegir al document enllaçat, que després de la consulta a tots els menjadors escolars que el PANGA no es serveix a cap menjador i la TILÀPIA es retira al llarg d’aquest mes.

Algú es demanarà si en aquesta petita passa veim una gran victòria i li haurem de dir que no, que amb els menjadors escolars, els serveis complementaris dels centres i el treball de la comunitat educativa ocorre com en una gran família … que sempre queden coses per fer i que tot és susceptible de millora. No obstant, celebram que en aquesta qüestió s’hagi pres en consideració l’opinió de les famílies.

Per la nostra part, des de FAPA seguim treballant amb esperit de millora contínua gràcies a les vostres aportacions.

LA JUNTA DIRECTIVA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: