«

»

nov. 06 2014

Greu problema amb un nin amb discapacitat -CEIP Melcior Rosselló-

_fapa_logoA finals de setembre FAPA Mallorca va conèixer els fets que es descriuen a la nota de premsa adjunta i atesa la gravetat dels fets i l’especial vulnerabilitat de l’alumne es varen iniciar contactes personals amb els afectats, l’APIMA i direcció del centre i amb responsables de la Conselleria d’Educació.

Després d’un mes d’intentar, tant la mare, la comunitat educativa del centre com FAPA, resoldre aquest problema per altres vies i davant la incapacitat de la Conselleria d’Educació d’aportar una solució, s’ha decidit de manera conjunta donar visibilitat pública als fets i en breu a donar coneixements als tribunals.

El fet en qüestió és l’agressió d’un ATE sobre en Francesc, un infant d’infantil amb una discapacitat, i la incapacitat resolutòria de la Conselleria, qui es suposa que hauria de vetllar per la protecció en un sentit ampli dels nostres fills i filles.

Així doncs, publicam aquest comunicat com a representants del col·lectiu de famílies i la mateixa família afectada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: