«

»

set. 24 2023

INCLUSIÓ – CONFERÈNCIA SILVANA CORSO

Vos convidam dia 24 d’octubre a la conferència de Silvana Corso, Educació inclusiva: situar la incertesa, acceptar l’envit, en el marc de les jornades Balears per la inclusió educativa.

Parlarem del repte que significa obrir les portes de les escoles a tothom, un repte que ens interpel·la a cada un de noltros, sacsejant les nostres falses certeses i desestabilitzant l’organització prèvia. La proposta és reconèixer el vertader envit, el repte d’acollir el problema que pot representar per a cada institució i fer de la incertesa una manera d’habitar, de sentir i de fer escola.

Silvana Corso, finalista Global Teacher Prize 2017, màster en educació inclusiva i trastorns de l’aprenentatge, especialista en gestió escolar, trastorns del llenguatge i integració de persones amb discapacitat, coneix la inclusió des de dins. Mare d’una filla amb discapaciat, “quien me abrió la puerta a un mundo desconocido”, ha estat directora d’un centre educatiu a Bons Aires, La Rumanía, on ha desenvolupat la seva feina, tant amb alumnat amb discapacitat com en situació de vulnerabilitat social.

Vos esperam el proper 24 d’octubre, a les 18h
a l’edifici Sa Riera, UIB
INSCRIPCIÓ A LA CONFERÈNCIA

Les jornades BALEARS PER LA INCLUSIÓ es celebren a Menorca i Mallorca, del 20 al 24 d’octubre. Aquí teniu el programa de les activitats a Menorca, feis ja la vostra inscripció.
Teniu més informació sobre les jornades a Twitter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: