«

»

jul. 10 2015

XI ESCOLA D’ESTIU DE CANAE PER A ESTUDIANTS

Escola estiu canaeEls nostres companys i companyes de FADAE Balears (Federació autònoma d’associacions d’alumnes), hi  participaran entre els dies 26 i 31 de juliol a la XI Edició de l’Escola d’estiu que organitza CANAE, Confederació d’estudiants de la qual en formen part.

L’escola d’estiu tindrà lloc a Toledo i l’objectiu principal és oferir eines que permetin als joves fomentar l’associacionisme entre els alumnes. A més d’aprendre les qüestions bàsiques per tirar endavant una associació es treballarà el desenvolupament d’estratègies i habilitats personals. Tot combinat amb algun moment d’oci.

Un dels requisits per inscriure’s és tenir entre 13 i 20 anys, en cas de ser menor d’edat caldrà l’autorització del pare/mare o tutor/a. Trobareu més informació i instruccions molt concretes per a la inscripció a XI ESCOLA D”ESTIU.

Pel que fa al preu de l’activitat és de 15 € , una quantitat simbòlica per a què ningú quedi fora per qüestió de doblers.

Només ens queda animar-vos a participar, correu la veu i aprofitau aquesta oportunitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>