«

»

oct. 02 2018

Benvinguts al nou curs 2018-19

Benvolgudes associacions de famílies,

Iniciam aquest curs 2018-19 amb força i il·lusió per seguir treballant junts per millorar l’educació de tot l’alumnat, per ajudar-vos a fer la vostra tasca amb seguretat i projecció de futur, donar veu a les famílies davant les administracions i posar en valor la feina de les associacions per impulsar un model integral d’escola que prepari els nostres fills i filles per a la vida.

Desitjam sincerament que aquest curs sigui una nova oportunitat per treballar entre tots i aconseguir l’educació que els nostres fills i filles es mereixen.

No volem perdre l’oportunitat de recordar-vos els nostres objectius, estratègies i activitats que us oferim:

  • Us oferim el nostre suport per fer millor la vostra feina i facilitar-vos les eines per desenvolupar les vostres activitats als centres escolars.

Els TALLERS DE FORMACIÓ us ofereixen informació pràctica i una oportunitat per compartir dubtes i experiències amb altres associacions. Tant si sou una junta nova com si teniu nous membres, la formació és molt necessària per donar continuïtat als vostres projectes.

Us animam a conèixer i participar dels nostres PROJECTESLlegim en Família, FERYA i Solidaritat, que vos ajudaran a millorar la participació desenvolupant estratègies de col·laboració.

Aquest curs hem engegat un nou PROJECTE DE COORDINACIÓ ENTRE APIMAs per fomentar i millorar la comunicació entre les APIMA del vostre entorn i entre aquestes i FAPA Mallorca. Ja hi ha grups de coordinació funcionant a diferents zones, informau-vos-en a la web i animau-vos a formar-ne part!

  • Gestionam serveis per a APIMAs federades que us ajudin a dur a terme la vostra tasca amb seguretat: serveis d’assessorament tècnic, jurídic, fiscal, servei d’assegurances o la XAE, Xarxa d’Activitats Extraescolars, que us pot assessorar i simplificar l’organització i gestió d’aquestes activitats.
  • Donam veu i presència al col·lectiu de famílies davant les administracions. La participació de les famílies és un dret i un deure ètic, depèn de tots que sigui efectiva i per això ens cal una comunicació fluïda i estable amb vosaltres. Comunicau-nos els vostres problemes, opinions o suggeriments per cercar solucions conjuntes i fer arribar la vostra veu a les administracions pertinents.

Si voleu conèixer de més a prop la feina de la Federació podeu assistir a les reunions de la Junta el primer dijous de mes a les 20h. Enviau-nos un correu electrònic, la nostra porta sempre està oberta a la vostra participació.

A continuació teniu el calendari amb les properes activitats que poden ser del vostre interès, de les quals rebreu informació detallada més endavant.

 

CALENDARI D’ACTIVITATS OCTUBRE-DESEMBRE 2018

octubre

27

JORNADA DE MENJADORS ESCOLARS ECOSALUDABLES

Una Jornada organitzada amb l’APIMA CEIP Pere Rosselló Oliver, d’Alaró, amb una doble vessant: familiar i tècnica. Per als infants i les seves famílies hi haurà activitats sobre alimentació saludable. Paral·lelament, tendrem espais de debat i reflexió sobre com millorar el menjador escolar i desenvolupar tot el seu potencial com a eina educativa i de salut. També serà una trobada entre les APIMA implicades en la gestió dels menjadors per compartir experiències, aprendre junts i fer xarxa.

 

novembre

10

TROBADA d’APIMAs 2018

Com hem fet els darrers anys, una vegada arrencat el curs vos proposam una trobada per conèixer-nos, compartir informacions i orientar el camí de les nostres accions.

FORMACIÓ PER A JUNTES DIRECTIVES

Tallers de formació per a membres de juntes directives, oportunitats per aprendre i compartir dubtes i experiències entre tots.

novembre, 9 LES ASSEGURANCES I LES APIMA
novembre, 17 COMPTABILITAT PER A APIMAs
novembre, 24 FUNCIONAMENT I GESTIÓ DE L’APIMA
desembre, 1 LA GESTIÓ DE LA COMUNICACIÓ A L’APIMA

CANALS DE COMUNICACIÓ

CONSULTES info@fapamallorca.org

971432131

9:30-13:30h – 16:30-19:30h

www.fapamallorca.org Informació i articles de difusió

Inscriviu-vos a “segueix-nos”

xarxes socials L’actualitat més immediata a Facebook i Twitter

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: