«

»

oct. 06 2015

CÒMIC NOSTRUM 2015

comicnostrum2015 2 lef_nom

Aquest curs el començam amb circ, un circ un poc especial, el ComicNostrum Drawing Circus.

El Festival Internacional de Còmic de Mallorca, del 6 a l’11 d’octubre, enguany fa un doble salt mortal i ens ofereix un espectacle que uneix diferents arts, narratives visuals i gèneres: performances, audiovisuals, poesia, dibuix, literatura, entrevistes… No ens ho podem perdre.

I perquè ens agrada tant el CòmicNostrum a Llegim en Família?

Perquè a casa no tenim només nins petits, i si ens agraden els seus contes, els seus llibres il·lustrats, plens de màgia que ens alimenta la imaginació, podem trobar el mateix en el còmic, en un altre llenguatge i per a qualsevol edat.

Amb els còmics, les novel·les gràfiques, ens podem atracar a la literatura d’altres maneres, nosaltres i els nostres fills i filles. Vos convidam a gaudir d’aquest Festival i a aprofitar l’oportunitat per anar-hi amb els vostres fills. El petits, els més grans, els que no s’animen a obrir un llibre, els que tenen alguna dificultat per llegir, els pares i mares de tots ells… segur que tots descobrirem un món interessant, si no el coneixíeu ja.

Podeu consultar el programa adjunt o la selecció especial d’activitats per a famílies que ens han preparat els organitzadors del Festival.

Programa ComicNostrum 2015

Programa ComicNostrum 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: