«

»

oct. 05 2015

Derogació Llei de Símbols

Moltes vegades la rutina del dia a dia, o l’arribada d’una recompensa que sembla haver perdut interès, ens impedeix celebrar una gran notícia com cal. Creim que aquest és el cas de la derogació de la Llei de Símbols que es farà aquest dimarts al Parlament.

Tots recordam que el desembre del 2013 la Llei de Símbols es va imposar amb la intenció de limitar la llibertat d’expressió de les comunitats educatives i també recordareu que des de FAPA Mallorca, en defensa dels nostres drets fonamentals, vàrem presentar fins i tot una denúncia al Relator de l’ONU per a la defensa del dret de la llibertat d’expressió.

Ens prohibiren, ho deia la llei, de forma absolutament descabellada “cualquier representación sensorialmente perceptible de una realidad”, fins el punt de tenir ressò a la premsa nacional.

No pretenem que s’hagi de fer cap festa o que es reprengui la penjada de llaçades, això va a compte de cadascú però, com vàrem dir moltes vegades a la legislatura passada, “el poble que oblida la seva història està condemnat a repetir-la” i és la nostra responsabilitat que les comunitats educatives no oblidin tot el que vàrem passar.

Comunitat Educativa de l’IES Josep Sureda i Blanes, 2013 – Foto: Tolo Ramón

Comunitat Educativa de l’IES Josep Sureda i Blanes, 2013 – Foto: Tolo Ramón

Per això, us convidam a córrer la veu de la derogació a les vostres famílies i entorn amb circulars, xarxes socials, whatsapp… Segur que encara teniu alguna foto d’arxiu que recorda aquell moment i que pot servir per acompanyar la notícia. A www.fapamallorca.org/lleidesimbols hi trobareu totes les notícies publicades. I si us engrescau, penjau les fotos d’aquell moment al nostre Facebook o al Twitter, #LleideSímbols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: