«

»

juny 10 2014

COMUNICAT CONJUNT DIRECTORS I INSPECTORS – TIL 2014-15

fadesib_adipma_adide

Davant el caos normatiu i la improvisació organitzativa de la Conselleria per tot el que afecta al TIL, les associacions de directors de Primària (ADIPMA) i Secundària (FADESIB) i l’associació d’Inspectors d’Educació (ADIDE) han emès un comunicat per tal de posar llum a alguns punts que estan generant molts de dubtes i que els responsables de l’administració no saben o no volen aclarir.

Coincidint amb el que hem publicat a l’article anterior TIL I EL FINAL DE CURS, el document explica el procés d’aprovació del TIL i concretament, sobre la participació de l’APIMA i les famílies, diu:

3) APORTACIONS I CONSULTA A LES ASSOCIACIONS D’ALUMNES I DE PARES I MARES:
Si en l’actualització o modificació del projecte es fa una distribució horària de les llengües i matèries objecte d’ensenyament diferent de la que estableix el Decret 15/2013 és preceptiu realitzar una consulta no vinculant a les famílies, seguint el procediment establert a l’article 6.4 de l’Ordre de 9 de maig de 2014.

A més, i en tots els casos, s’ha de tenir present que el Decret 15/2013 prescriu la consulta de l’esborrany a les Associacions d’alumnes (si n’hi ha), i de pares i mares, i també al claustre (art. 19.2 i 3), perquè hi puguin fer aportacions.

Encara que l’Ordre no fa referència a aquesta consulta, el Decret és d’obligat compliment i per tant aquesta petició d’aportacions no es pot obviar.

Per això, vos recomanam que estigueu pendents de que el procés no vulnera el nostre dret a la participació i que valoreu emprendre accions si fos el cas. Com sempre, ens teniu a la vostra disposició per donar-vos l’assessorament que necessiteu.

 

2 comments

 1. Anònim

  Improvització no existeix, és improvisació.

  1. FAPA Mallorca

   Corregit,

   gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos

Rep els articles nous al teu correu-e: