«

»

oct. 30 2013

COMUNICAT RETORN A LA VAGA

_fapa_logo

Des de FAPA Mallorca, en representació de les 187 APIMA associades a la nostra Federació, volem comunicar que la nostra postura en relació al conflicte educatiu que viu la nostra comunitat es manté i com a col·lectiu continuam rebutjant la implantació de qualsevol canvi que no vingui de la mà del consens i el diàleg amb la comunitat educativa.

Evidentment respectam el dret a la vaga dels docents, com hem dit sempre, i veim que la mobilització de dia 8 de l’assemblea de docents és reacció directa a la nul•la sensibilitat de la Conselleria pel que fa a les conseqüències de la vaga sobre els nostres fills i sobre els docents. Tot plegat queda clar que aquest conflicte s’ha convertit en una “croada ideològica del Govern” en la que pateixen les conseqüències els de sempre.

Des de FAPA Mallorca i des de les APIMA estam treballant per altres vies de pressió que suposin reduir al màxim les conseqüències per als nostres fills i filles, alhora que ajudin a arribar al màxim el consens social en contra d’aquesta postura insensata del Govern.

Sens dubte estam davant el govern més insensible que recorda aquesta Comunitat Autònoma i cada dia que passa la societat veu més clar com es destapa la vertadera imatge del Govern.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>